Nieuws

Baan zoeken via Twitter en LinkedIn niet populair

Slechts een klein deel van de Nederlanders gebruikt social media kanalen als Twitter en LinkedIn om een nieuwe baan te vinden. Mobiel werk zoeken is echter wel in opmars. Dat schrijft Managers Online op basis van een peiling van Jobbird.com onder 1.367 respondenten. Zeven procent van de werkzoekenden vindt LinkedIn de beste manier om aan een nieuwe baan... Read More »

Category : Nieuws

LinkedIn maakt haar zoekmachine open source

LinkedIn gaat zijn zoekmachine open source maken. De software werd in oktober overgenomen met het inlijven van de IndexTank-zoekmachine. LinkedIn nam in oktober van dit jaar de techniek van IndexTank over. Bij de overname werd al beloofd dat de software vrijgegeven zou worden onder een open source-licentie. "IndexTank en LinkedIn weten dat open source... Read More »

Category : Nieuws

Een opmerkelijke ontslagzaak uit 2011

Werknemer moet 10.000 euro boete betalen voor accepteren van relatie via LinkedIn Een sales director van een softwarebedrijf kwam bij zijn ontslag een relatiebeding overeen. Zoals gebruikelijk werd aan dit beding een boetebepaling gekoppeld waarin stond dat de werknemer bij overtreding van het relatiebeding 10.000 euro boete aan zijn ex-werkgever moest... Read More »

Category : Nieuws

Iedereen is creatief op LinkedIn

Nederlanders, Duitsers en Amerikanen vinden zichzelf, afgaande op hun Linkedinprofiel, hartstikke creatief. Italianen presenteren zich bij voorkeur als 'probleemoplossend'. Dat blijkt uit de jaarlijkse lijst 'buzzwords' die Linkedin samenstelt op basis van profielen op de sociale netwerksite. Creativiteit is kennelijk een eigenschap die in de... Read More »

Category : Nieuws

Korte review: LinkedIn App

Wie zich op zakelijk gebied wil profileren en graag online netwerkt, kan al jaren terecht bij LinkedIn. Sinds enige tijd heeft dit zakelijke sociale netwerk ook een eigen app. Zo kun je overal en altijd met je zakelijke connecties in contact blijven. Zodra je de app opent, verschijnen de laatste updates van je contacten en kun je nieuws dat bij jouw... Read More »

Category : Nieuws

Over ons

LinkedIn E-Learning biedt een online cursus aan over LinkedIn. Bij ons krijgt u geen wollige verhalen te horen over wat er mogelijk is met social media, maar concrete en praktische tips. Deze tips kunt u direct toepassen en zullen ook direct effect hebben!

Vragen?

Heeft u vragen over onze een van onze cursussen? Neem dan contact met ons op. Wij reageren binnen 24h! Stel uw vraag

Cursussen

Volg ons!